Bursa Umut Kervanının Ramazan yardımları devam ediyor

Bursa Umut Kervanının Ramazan yardımları devam ediyor

Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelere yönelik yaptığı yardımları devam ediyor.

Yaptığı yardım faaliyetleriyle adından sürekli söz ettiren Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği Ramazan ayında fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Bursa merkezde yaptığı yardım çalışmalarına dünde devam eden Umut Kervanı, daha önce tespiti yapılmış, 128 aileye daha yardım yaptığını açıkladı.

Derneğin Ramazan ayı boyunca yapmayı planladığı yardımlarının artarak devam edeceği belirtildi.

Amaçlarının zenginler ile fakirler arasında kopmaz bir bağ ve sağlam bir köprü olmak olduğunu belirten Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Genel Başkanı Adnan Alınç, Ramazan ayında yaptıkları yardım çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu.

Ramazan ayı boyunca tespit ettikleri fakir ve muhtaç ailelere gıda, kırmızı et, giyim yardımı ve ihtiyacı olan ailelere beyaz eşya yardımından bulunduklarını söyleyen Alınç, şu ana kadar toplamda 15 bin TL üzerinde yardım yaptıklarını ve bu miktarın Ramazan ayının sonuna doğru artarak devam edeceğini umduklarını söyledi.

Yaptıkları yardımların artması için maddi durumu iyi olan Müslümanlardan biraz daha duyarlılık beklediklerini belirten Alınç, özellikle insanların yardım noktasında duyarlılığının arttığını Ramazan ayında bunun biraz daha önemsenmesi gerektiğini belirtti.

Alınç, “Bizler sadece bir aya yani Ramazan ayına mahsus yardım etmiyoruz.  Bizler her zaman yardım götürmekteyiz. Özellikle yetimlere ve kalıcı hastası olanlara.  Bu nedenle bu yardımların mütemadiyen devam etmesi gerekmektedir. Bu noktada zengin ve duyarlı olan tüm vatandaşlarımıza özellikle duyarlı olan tüm Müslümanlara çağrıda bulunuyoruz! Bizim bu fakir ve muhtaçlara yardımlarımızı düzenli olarak sürdürebilmemiz için gerek gıda, gerek nakdi, gerek beyaz eşya ev eşyası olarak yardımlarınızı talep ediyoruz. Bu noktada bize ulaşabilirler internet adresi telefon numaralarımız buradan bizimle irtibat kurup fakir ailelere yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.” şeklinde konuştu. (Zeki Aras –İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.