Denizli'de Peygamber Sevdalıları bayramlaştı

Denizli'de Peygamber Sevdalıları bayramlaştı

Peygamber Sevdalıları Platformu'na üye derneklerden Denizli'de faaliyet yürüten İRŞAD-DER, bayram namazından sonra düzenlediği programla halkla bayramlaştı.

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi İrşad İlim Eğitim Kültür Gençlik ve Dayanışma Derneği (İRŞAD-DER) Yeşilyurt Mevlana Camiinde düzenlediği bayramlaşma programı ile üye ve gönüllüleri ile bir araya geldi. Halkın da yoğun ilgi gösterdiği program bayram namazından hemen sonra başladı.

Programdan sonra açıklamada bulunan dernek başkanı Halil Çelik, ''Öncelikle tüm İslam coğrafyalarının Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor ve bu bayramın bir uyanışa vesile ve birliğin, beraberliğin mayası olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bayramlar bizlere Allah (cc)'ın hediyesidir. Bizler bu günlerin kıymetini iyi bilip vahdetimizin tekrar oluşmasına vesile olmasını Rabbimden diliyorum.'' dedi.

Açıklamasının devamında yıllardır cezaevlerinde tutsak bayramlar geçiren Müslümanlara da değinen Çelik, ''Yine içimiz buruk bir bayram yaşıyoruz. Yıllardır sadece Müslüman oldukları için zalimane bir şekilde annesinden, babasından, eşinden, çocuklarından ayrı geçirmek zorunda kalan kardeşlerimize uygulanan bu zulüm bitsin istiyoruz.'' dedi.  (Ahmet Ural - İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.