Doğubayazıt'ta ihtiyaç sahibi aileler yararına kermes

Doğubayazıt'ta ihtiyaç sahibi aileler yararına kermes

Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ve mağdur aileler yararına kermes düzenlendi.

Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi tarafından ilçe merkezinde ihtiyaç sahibi ve mağdur aileler yararına kermes düzenlendi.

Meryemana Caddesi’nde bir iş yerinde açılan kermeste; her yaşa hitap eden kıyafetler ile ev yapımı yemek ve tatlıların yanında birçok çeşit ürün bulunuyor.

Konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şube Başkanı Ahmet Zariç, ihtiyaç sahibi ailelere katkı sunabilmek adına bu kermesi düzenlediklerini söyledi.

Zariç, "Kermesimizi üç günlük bir süre zarfında açmış bulunmaktayız. Yani Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kermesimiz açık olacaktır. Kermesi açmamızın amacı; fakir, muhtaç ailelere bir katkıda bulunmaktır. Bu amaçla birçok ürün hazırlamış bulunmaktayız. Üye ve gönüllülerimiz ve halkımız bu konuda bizlere destekte bulunuyorlar. Kermesimizde çeşit çeşit ürünler bulundurmaktayız. Bu konuda bizlere destek vermek isteyen hayırseverler ve işadamları varsa onlarında desteklerini bekliyoruz. Burada katkıda bulunulacak gelirler tamamıyla muhtaç insanlara gidecektir. Kermesimizde gıdanın yanında giyim malzemelerimiz de vardır. Çocuk eşyası, elbiseler, iç giyim türü şeylerde kermesimizde mevcuttur. Kermesimize katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun." dedi.

Kermeste her yaşa hitap eden farklı ürünlerin bulunduğunu dile getiren Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi Kadın Kollarından Sena Arvas ise "Bu kermesi açmamızın sebebi ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek ve onların gelirlerini artırmak. Kermesimizde pasta ve yemek çeşitlerimiz var. Bu kermes üç gün boyunca devam edecek. Emeği geçen bütün sponsorlarımıza Allah yardım etsin inşallah. Allah razı olsun hepsinden." ifadelerini kullandı.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.