Düşünce-Der’den depremzedelere yardım çağrısına destek

Düşünce-Der’den depremzedelere yardım çağrısına destek

Mardin’in Nusaybinilçesinde faaliyet gösteren Düşünce-Der, Irak-İran sınırında yaşanan deprem sonrası zor durumda olan depremzedeler içindestek çağrısında bulundu.

Nusaybin Düşünce-Der, Irak-İran sınırında yaşanan deprem sonrası zor durumda olan depremzedeler için Umut Kervanı Vakfı’nın başlattığı yardım kampanyasına destek vererek, kampanyaya destek çağrısında bulundu.

Düşünce-Der Yardım Komisyonu Başkanı Selman Kardaş, yaptığı açıklamada, merkez üssü Irak Kürdistanı Halepçe kentinin 32 kilometre güneybatısı olan 7,3 büyüklüğündeki depremden sonra bölgedeki yaraları sarmak için Umut Kervanı Vakfı’nın yardım kampanyası başlattığını ve geçtiğimiz günlerde toplanan yardımları depremzedelere ulaştırdığını hatırlattı.

Kardaş, Umut Kervanı Vakfı’nın çalışmalarını takdirle karşıladıkları belirtilirken, yardım kampanyasına destek vererek, tüm halkı kampanyaya destek verme çağrısında bulunuldu.

Kardaş, “Aldığımız bilgilere göre, yapılan yardımlar yetmiyor. Bu yüzden hayırseverlere çağrımızı yapma gereği hissettik. Nusaybinli kardeşlerimize sesleniyoruz; Umut Kervanı Vakfı’nın başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek verelim. Gerek nakdi gerekse de ayni yardımlarınızla bu hayırdan mahrum kalmayın ve bu çağrımıza kulak verin. ‘Şimdi Kardeşlik Zamanı’ diyoruz ve sizi yardıma davet ediyoruz.” denildi.

Kardaş, yardım için banka ve iletişim adreslerini şöyle paylaştı: "

"Garanti Bankası  Nusaybin Şubesi IBAN: TR92 0006 2OO1 1330 0006 6953 24

PTT Hesap no: 05694196

Telefon: 0544 773 44 60" 

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler