Gaziantep Umut Der’den  Nisan ayında 583 aileye yardım

Gaziantep Umut Der’den Nisan ayında 583 aileye yardım

Gaziantep’te faaliyet yürüten Gaziantep Umut Der Nisan ayında da fakir ve muhtaç ailelere yardım elini uzatarak yüzlerini güldürdü.

Umut Kervanı Yardım Platformu Üyesi olan Gaziantep Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (UMUT-DER), Nisan ayı faaliyet raporunu açıklayarak bu ayda toplamda 583 muhtaç ve fakir aileye çeşitli yardımlarda bulunduğunu belirtti.

Hayırseverler ile muhtaç ve fakirler arasında köprü vazifesini yapan Gaziantep Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (UMUT-DER), yapmış olduğu yardım çalışmalarını hızlandırarak Nisan ayı içerisinde yüzlerce muhtaç aileye yardım elini uzattı.

“Nisan ayında 583 aileye yardımda bulunduk”

Faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Umut-Der Başkanı Ahmet Kurt, “Allah’a hamd olsun, her ay olduğu gibi Nisan ayında da fakir ve muhtaç ailelere yaptığımız yardımlarla onların yanında olmaya çalıştık. Bizler Nisan ayı itibari ile 180 aileye gıda, 150 aileye giyim, 20 aileye mutfak eşyası, 160 aileye temizlik malzemeleri, 40 aileye taze ekmek, 25 aileye kırmızı et, 5 aileye çamaşır makinesi ile buzdolabı, 3 aileye de koltuk takımı olmak üzere toplam 583 aileye yardımda bulunduk.”dedi.

“Yardımlarımızla bir nebze de olsa fakir ve muhtaç insanlara umut olduk”

Hayırların fakirlere ulaşmasında aracı olan hayırseverlere teşekkür ettiklerini belirten Kurt,”Yaptığımız yardımlarla bir nebze de olsa fakir ve muhtaç insanlara umut olduk. Bu hayırların fakirlere ulaşmasında aracı olan hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Bu hayırlı çalışmaların ulaştırılmasında emeği geçen dernek üye ve gönüllülerimize de teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Kurt, son olarak   Umut Der’in fakir ve muhtaçlar arasında köprü olmaya her zaman hazır  olduğunu belirterek, muhtaçlar için hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade etti.   (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.