Gaziantep'te "evde kal"anlar hediye kazanıyor

Gaziantep'te "evde kal"anlar hediye kazanıyor

​Şahinbey Belediyesi, Coronavirus (Covid-19) salgınına karşı evde geçirilen vakitlerin daha verimli değerlendirilmesi amacıyla sosyal medya üzerinden sordukları soruları doğru yanıtlayanlara çeşitli hediyeler vermeye devam ediyor.

Covid-19 nedeniyle evlerinde kalan vatandaşların zamanını en kaliteli şekilde değerlendirmeleri için sosyal medya üzerinden çeşitli sorular sorarak hediyeler veren Şahinbey Belediyesi, vatandaşları ödüllendiriyor.

Sorulan sorulara doğru cevap veren vatandaşlara bisiklet, spor ayakkabısı, futbol topu, okul çantası ve kitap gibi birçok hediye veren Şahinbey Belediyesi, ödülleri de vatandaşların evlerinden çıkmalarına gerek kalmadan Şahinbey Belediyesi Halkla İlişkiler ekipleri tarafından evlerine gönderiyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların evde kaldıkları sürece sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışmalarla çeşitli hediyeler kazandığını belirtti.

Covid-19 nedeniyle dünya genelinde yaşanan zorlu bir sürecin olduğunu belirten Tahmazoğlu, "Biz bu süreci hem ülkemizde hem de Şahinbey ilçemizde en hafif ve en verimli nasıl geçirebileceğimizin çözümlerini bularak vatandaşımızla paylaşıyoruz. Belediyemizin sosyal medya kanalları üzerinden vatandaşlarımıza çeşitli sorular soruluyor. Doğru cevap veren vatandaşlarımıza çeşitli hediyeler veriyoruz. Böylece vatandaşlarımız evde kaldıkları zamanı en verimli şekilde değerlendirmiş oluyorlar. Aldıkları hediyelerle mutlu oluyorlar. Vatandaşlarımız mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.