Genelkurmay’dan Erzurum'daki çatışma ile ilgili açıklama

Genelkurmay’dan Erzurum'daki çatışma ile ilgili açıklama

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde 2 askerin hayatını kaybettiği çatışma ile ilgili Genelkurmay Başkanlığı’ndan açıklama yapıldı.

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde askerler ile bir grup PKK'li  arasında çıkan çatışmada 2 asker hayatını kaybetti.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 11 Ekim 2015 saat 05.30'da Erzurum Şenkaya ilçesinde bir gün önce PKK mensuplarına yönelik başlatılan operasyonda, iki askerin ağır şekilde yaralandığı, yaralı askerlerin helikopter ile hastaneye sevk edildiği, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettikleri belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı  açıklamasında, hayatını kaybeden askerlerin J.Uzm.Onb. Şükrü Şahin ve J.Uzm.Onb Doğan Akgöbek olduğu belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.