Gümüşhane’de meal sınavı için stant açıldı

Gümüşhane’de meal sınavı için stant açıldı

Kur’an Nesli Platformu tarafından ülke genelinde yapılacak olan Meal Sınavı için Gümüşhane Üniversitesinde sınava kayıt ve bilgilendirme amaçlı stant açıldı.

GÜMÜŞHANE-Kur’an Nesli Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binasında sınava kayıt ve bilgilendirme standı açıldı.

Platformun tüm Türkiye'de düzenleyeceği ‘Kur’an Nesline Meal Sınavı’ için hem bilgilendirme ve hem de kayıt yapma amacı ile açılan satanda öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

Platform gönüllüsü öğrenciler tarafından açılan stant hakkında bilgi veren Mesut Özmen, "Allah'a hamdolsun ki Kur’an’a olan aşkımızı her yere ulaştırıyoruz. Ülke genelinde yapılacak olan sınavdan öğrenci kardeşlerimizin de istifade etmesi ve bu hayırlı işe katkıda bulunmak için stant açtık. Şunu belirtmek gerekir ki, Kur’an Allah’ın bize gönderdiği en büyük mesajdır. Dolayısıyla bu amaçla sınava girecek olan herkes Allah katında mükâfatını alacaktır inşallah. İnşallah önümüzdeki zamanlarda da elimizden geleni yapacağız ve bu sevdayı her yere ulaştırmak için gayret edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler