Gümüşhane'de Trafik Kazası: 3 Yaralı

Gümüşhane'de Trafik Kazası: 3 Yaralı

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hafif yaralandı.

GÜMÜŞHANE - Edinilen bilgilere göre, Kaza dün akşam saat: 19.00 sıralarında Erzurum-Gümüşhane karayolunun Tekke beldesi civarında meydana geldi.

Erzurum'da okuyan çocuğunu ziyaret ettikten sonra Trabzon'a dönen Süleyman Zengin (47), Gümüşhane'nin Tekke beldesi çıkışında menfeze düştü.

06 BL 8542 plakalı kamyoneti ile su birikintisi ile dolan kasise düşen Zengin, bir başka kasisten kaçmak isterken yol kenarındaki menfeze düştü.

Kazada araç sürücüsü Süleyman Zengin (47) ve yanında bulunan Temel Turan (49) ile Onur Turan (46) hafif yaralandı. Yaralılar, Gümüşhane Devlet Hastanesinde kaldırılarak tedavi altına alındı. Araç ise çekici yardımı ile otoparka kaldırıldı.

Kazanın ardından Gümüşhane Devlet Hastanesine tedavisi süren sürücü Süleyman Zengin, kendisinin de Gümüşhane-Trabzon yolundaki bölünmüş yol inşaatında duvar ustası olarak çalıştığını ve kaza yaptığı bölgedeki yüklenici firma hakkında şikayetçi olacağını söyledi.

Zengin kaza anını ise şöyle anlattı, "Erzurum-Gümüşhane karayolunun Tekke beldesinin çıkışında yer alan bölüm kasislerle dolu. Yağmurda yağınca kasisleri su doluyor. Derin bir kasise girdikten sonra başka bir su birikintisinden kaçmak isteyince kontrolden çıktık ve 3 metrelik menfeze düştük. Böyle çalışma olmaz. Bizi Allah korudu." (Mushap Şengül - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.