Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde kaza: 1 ölü 9 yaralı

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde kaza: 1 ölü 9 yaralı

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında minibüsle kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

GÜMÜŞHANE- Kaza, saat 16.30 sıralarında Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine bağlı Öbektaş beldesi yakınlarında meydana geldi. Köse'den Kelkit istikametine giden Fatih Karakurt yönetimindeki 28 K 7172 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Alibey Kurnaz'ın (55) kullandığı 29 AY 661 plakalı kamyonet çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Alibey Kurnaz olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Sıtkı Gedik ise ağır yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi.

Minibüste bulunan Emine, Merve ve Mehmet Emin Karakurt ile Ünsal, Meryem, Osman, Yusuf ve Tuğba Eraslan ise Kelkit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazanın ardından incelemelerde bulunmak üzere bölgede bulunan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ve Milletvekili Feramuz Üstün, Kelkit Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.