İHH’dan yetimler yararına kermes

İHH’dan yetimler yararına kermes

İHH Elazığ Şubesi Elazığ’da yetimler yararına kermes düzenledi.

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Elazığ Şubesi tarafından 370 yetime bayramlık alma amacıyla “Yetimlere Dünyanızda Yer Açın” sloganıyla Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi önünde 3 günlük kermes düzenlendi.

Kermes hakkında açıklama yapan İHH Elazığ Şube Başkanı Metin Kılıç, İHH Elazığ şubesi olarak yetimler yararına 3 günlük bir kermes düzenlediklerini belirterek, "Yaklaşık 100 bin yetime sponsor olan uluslararası bir kuruluşun Elazığ temsilciliği olarak bizlerde bu etkinlikten gelecek olan gelirle yüzlerce yetime sahip çıkmaya çalışacağız İnşallah. Bütün Elazığlı hemşerilerimizi, öğrencilerimizi,  akademisyenlerimizi ve üniversite personelimizi 3 gün sürecek olan bu kermesimizden yemeklerini yemelerini rica ediyoruz, çünkü bir hayra vesile olacaklar." dedi.

“Yetimlere Dünyanızda Yer Açın” sloganıyla yetimler yararına bir kermes düzenlediklerini ifade eden Elazığ İHH Yetim Birimi Sorumlusu Tuba Erdoğan ise “Bizler bugün 'Yetimlere Dünyanızda Yer Açın' sloganıyla güzel bir kermes düzenlemek istedik. Buranın geliriyle Allah nasip ederse 370 tane yetim yavrumuza aslında, bu cennetin çocukları yavrularımıza inşallah bayramda, bayramlık alarak bir nebzecik de olsa onların tebessüm etmelerine vesile olacağız İnşallah. Erzak ve başka ihtiyaçlarını karşılayacağız ve hepinizi Allah rızası için bize destek verme umuduyla buraya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İLKHA










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler