IHO-EBRAR Gazze’ye Ramazan yardımı ulaştırdı

IHO-EBRAR Gazze’ye Ramazan yardımı ulaştırdı

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Ramazan yardımı programı kapsamında Gazze’de yüzlerce fakir ve yetime iftarlık yiyeceğin yanı sıra temel gıda maddeleri içeren gıda paketleri ulaştırdı.

İşgalci siyonistler tarafından ablukaya alınmış Gazze halkının bir nebze de olsa acılarını hafifletmek için düzenli yardımda bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Ramazan ayı münasebetiyle yüzlerce mağdur ve yetime temel gıda maddeleri içeren yardım paketleri dağıttı.

Ramazan Kampanyası Projesi kapsamında Gazze’de ihtiyaç sahibine temel gıda maddeleri içeren yardım paketi dağıtan IHO-EBRAR, yüzlerce mağdur ve yetim aileye de iftar yemeği hazırlayarak sofralarına ulaştırdı.

Ambargo altındaki Gazze’ye yardımlarının kesintisiz sürdüğünü belirten IHO-EBRAR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Alpsoy, “Ramazan programı kapsamında iftar yemeği ve gıda paketi yardımlarımızı Gazze’de fakir ve yetimlere dağıtıyoruz. Gazze halkının ihtiyaçları had safhadadır. Temel ihtiyaçlarını bile temin etmekte zorlanıyorlar. Hayırseverlerimizin desteğiyle onlarca yetime kesintisiz aylık nakit yardımında bulunuyoruz. Amacımız daha çok yetim ve mağdura ulaşmak, ihtiyaçlarını gidermektir. Bu yüzden hayırsever halkımızdan desteklerini arttırmalarını istiyoruz." dedi. (İLKHA)




































 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.