IHO-EBRAR ve Yetimler Vakfı'ndan çocuklara kışlık yardımı

IHO-EBRAR ve Yetimler Vakfı'ndan çocuklara kışlık yardımı

​IHO-EBRAR ve Yetimler Vakfı, Van Umut Kervanı aracılığıyla 50 çocuğa kışlık bot ve mont yardımında bulundu.

Merkezi Hollanda'da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR ve Yetimler Vakfı, Van Umut Kervanı aracılığıyla öğrencilere bot ve mont yardımında bulundu.

Yardımlarla ilgili bilgi veren Van Umut Kervanı Başkanı Sabri Yıldırım, "Allah nasip ederse bu seneki kışlık yardımlarımıza başladık. Her sene olduğu gibi bu sene de kışlık bot ve mont yardımında bulunuyoruz. Yetimler Vakfı ve IHO-EBRAR aracılığıyla kışlık yardımların dağıtımına başladık. Yetimler Vakfı 10 yetim çocuk, IHO EBRAR da 40 çocuk olmak üzere toplamda 50 çocuğa bot ve mont yardımlarını bizim aracılığımızla sahiplerine teslim edeceğiz." dedi.

Yaptıkları diğer yardımları anlatan Yıldırım, "Umut Kervanı olarak her sene yapmış olduğumuz yardımları bu sene de yapmaya devam edeceğiz inşallah. Tabi dönem dönem yardımlarımız da oluyor. Gıda yardımımız aylık olarak devam ediyor. Bunun yanında dönemsel yardımlarımız da oluyor. Okul zamanında kırtasiye, kış zamanında kışlık, bayramlarda bayramlık ve Kurban Bayramı'nda kurbanlık dağıtımımız oluyor." ifadelerini kullandı.  

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.