IHO EBRAR'dan muhtaç ailelere yardım

IHO EBRAR'dan muhtaç ailelere yardım

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Adana’daki muhtaç ailelere gıda yardımında bulundu.

Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Umut Kervanı Platformu üyesi Adana Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahibi onlarca aile gıda kolisi ulaştırdı.

Yapılan yardım dağıtımıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Adana Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği Başkanı Abidin Serin, IHO EBRAR’ın Belçika’da yaşayan hayırseverlerin desteği ile gönderdiği yardımları, 30 koli gıda olarak fakir ailelere dağıttıklarını belirtti.

IHO EBRAR’ın uluslararası yardımlarının yanısıra Türkiye’deki yetimler ve fakir ailelere yönelik yaptığı nakdi ve ayni yardımlarla dikkat çektiğini ifade eden Serin, “IHO EBRAR’ın katkıları ile geçtiğimiz yıllarda ilimizde fakir öğrencilere burs desteği, muhtaç ailelere gıda, giyim ve nakdi yardımlarda bulunmuştuk. Son olarak IHO EBRAR’ın Belçika’da yaşayan hayırseverler adına gönderdiği yardımı 30 aileye gıda paketi olarak ulaştırdık. Yardımları alan muhtaç aileler adına IHO EBRAR’a teşekkür ediyoruz.” diye belirtti. (İLKHA) 




















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler