IHO-EBRAR’dan Ramazan yardımı

IHO-EBRAR’dan Ramazan yardımı

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Ramazan ayı nedeniyle muhtaç ailelere yönelik yardımlarını sürdürüyor.

Merkezi Hollanda'da bulunan ve Avrupa'daki hayırseverlerin yardımlarıyla dünyanın değişik ülkelerindeki yardıma muhtaç, yetim, öksüz, kimsesiz ve mağdur insanlara yardım ulaştıran IHO-EBRAR, Ramazan ayı nedeniyle Türkiye'de de yardımlarını sürdürüyor.

Iğdır’da birçok muhtaç aileye Ramazan kolisi

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Iğdır'da üniversiteside öğrenim gören öğrenciler aracılığıyla kentin çeşitli mahallerinde ikamet eden muhtaç ailelere yardım ulaştırdı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Recep Alpaslan, temel gayelerinin yardıma muhtaç olan ailelerin sıkıntılarına bir nebze olsun merhem olabilmek olduğunu söyledi.

IHO-EBRAR yetkililerine teşekkür eden Alpaslan "Mübarek Ramazan ayında hayırsever vatandaşlarımıza, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının mağdurlara, mazlumlara umut olması temennisi ile tüm varlıklı insanlara çağrımız: Bu mübarek zaman diliminde bir mağdura da siz umut olun. Unutmamak lazım ki her insan bir mağdur adayıdır, muhtaçlık bir eksiklik değil bir imtihandır." dedi.

Midyatlı 30 aileye Ramazan yardımı

Uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR, Mardin’in Midyat ilçesinde ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu

Yapılan yardımlar ilgili konuşan Midyat Umut Kervanı yetkililerinden Nurettin Ayyıldız şunları söyledi:

“Midyat Umut Kervanı olarak IHO-EBRAR tarafından karşılanan 30 gıda kolisini muhtaç ailelere ulaştırdık. Allah sebep olanlardan razı olsun. Umut Kervanı olarak zengin ile fakir arasında köprü vazifesi görüyoruz. Bu vazifemizi yerine getirirken yetim muhtaç ve yoksul ailelerine bir nebze olsun katkıda bulunuyoruz. Önceden tespit ettiğimiz ailelere yardım kolilerini evlerine götürmek suretiyle teslim ettik. Bu mübarek Ramazan ayında hatırlanması gereken ihtiyaç sahiplerine bu katkılarından dolayı hayırseverlere ve IHO-EBRAR’a teşekkür ediyoruz. Bu yardımlarımızı inşallah devam edecek, çünkü yardıma muhtaç çok aile var. Bu konuda hayırsever zenginlerimizden katkı bekliyoruz." dedi.
 

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler