Kâhta Çağrı-Der Fatih Temsilciliği çocukların yüzünü güldürdü

Kâhta Çağrı-Der Fatih Temsilciliği çocukların yüzünü güldürdü

Kâhta Çağrı-Der bünyesinde faaliyet yürüten Çağrı-Der Fatih Temsilciliği her bayramda gelenek haline getirdiği bayram yardımlarını gerçekleştirdi.

Adıyaman Kâhta ilçesinde faaliyet yürüten Kâhta Çağrı Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Çağrı-Der) Fatih Temsilciliği her bayramda gelenek haline getirdiği bayram yardımları kapsamında yardıma muhtaç çocuklara giyim ve çeşitli yardımlarda bulundu.

Toplamda 6 çocuğa ayakkabı ve elbise aldıklarını ifade eden Fatih Temsilciliği Başkanı Ebubekir Ünlü, “Çevremizde yaşayan yardıma muhtaç çocukların bu bayramda yüzünü güldürelim istedik. Onlara çeşitli malzemelerin yanında alt-üst elbise ve ayakkabı aldık. Daha fazla çocuğun yüzünü güldürmek isterdik fakat elimizden bu kadarı geliyor. ” şeklinde konuştu.

Ünlü konuşmasında, “Yardıma muhtaç çocukların ihtiyaçlarını gidermek hepimizin görevidir. Bu çocukları sevindirmemize vesile olan ve Avrupa’dan bize yardım parasını gönderen kardeşimizin Allah hayrını kabul etsin inşallah.” dedi.

Ayrıca Fatih Temsilciliği’nin organize ettiği yarışmalarda birinci olan Şerif Baybut’a başarılarından ötürü  bisiklet hediye edildi. (Aydın Evren - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.