Kurbanda muhtaçlar unutulmamalı

Kurbanda muhtaçlar unutulmamalı

Kurban etlerini muhtaçlara ulaştırma görevini üstlendiklerini belirten Midyat Umut Kervanı Temsilcisi Nureddin Ayyıldız, hayırseverlerin muhtaçları unutmamaları konusunda çağrıda bulundu.

Yaklaşan Kurban Bayramı’nda vekâleten kurban kesme ve dağıtma çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Midyat Umut Kervanı Temsilcisi Nureddin Ayyıldız, Kurban Bayramı hazırlıklarına başladıklarını belirterek, kurban etlerini muhtaçlara ulaştırma görevini Midyat Umut Kervanı olarak üstlendiklerini söyledi. Hayırseverlere çağrıda bulunan Ayyıldız, Kurban Bayramı’nda muhtaçların unutulmaması gerektiğini söyledi.

Umut Kervanı olarak; Midyat’ta her yıl yüzlerce muhtaç aileye kurban eti ulaştırdıklarını belirten Ayyıldız, “Umut Kervanı Vakfı’nın yurt dışı ve yurt içinde başlattığı kurban çalışmaları kapsamında Midyat’ta da çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Kurban Bayramı’nda hayırseverlerden muhtaçları unutmamaları çağrısında bulunuyoruz. Her yıl olduğu gibi yüzlerce aileye kurban eti dağıtan Midyat Umut Kervanı bu sene daha fazla sayıda mağdur, muhtaç, fakir ve yetimlere ulaşmaya çalışıyoruz.” dedi

Toplumda kardeşlik ve ülfetin tesisi için kurbanın en önemli vesile olduğunu hatırlatan Ayyıldız, son olarak şunları söyledi:

“Hayırseverlerden bu bayramda kurbanlarını Allah yolunda ve Umut Kervanı aracılığıyla kestirmelerini istiyoruz. Kurban vazifesini, ibadetini yerine getirmek isteyen zengin hayırseverlerin kurbanlıkları vekâlet yoluyla ister derneğimize gelerek isterlerse de telefonla arayarak kurban vekâletlerini bize ulaştırabilirler. Bedeli 800 TL olan kurban vekâlet için iletişim numaraları 0 (535) 813 03 81 - 0 (505) 369 93 77.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler