Mersin'de fakir öğrenciler yararına kermes

Mersin'de fakir öğrenciler yararına kermes

Mersin'de eğitim ve kültür faaliyetleri gösteren Bilge Eğitim Derneği, fakir ve muhtaç öğrenciler yararına bir hafta sürecek olan kermes düzenledi.

Mersin'de eğitim ve kültür faaliyetleri gösteren Bilge Eğitim Derneği,  merkez Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi Beşyol mevkiinde fakir öğrenciler yararına bir hafta sürecek olan kermes düzenledi. Kermeste gıda, giyim, kırtasiye ve zücaciye reyonlarının gibi ürün sergileniyor.

Maddi durumları yetersiz olan öğrencilere yardım amacıyla böyle bir hayır kermesi yapmayı uygun gördüklerini belirten Bilge Eğitim Derneği Başkanı Aydın Kara, dernek üye ve gönüllülerinin katkılarıyla düzenlenen kermesten elde edilecek gelirle fakir öğrencilerin eğitimlerine destek olunacağını söyledi.

Hafta sonuna kadar kermesin devam edeceğini belirten Kara, "Hayır kermesimiz dün itibari ile başlayıp hafta sonuna kadar devam edecek. Kermesimizde yiyecek ve içeceklerin yanı sıra, zücaciye, giyim, hediyelik eşya ve bin bir çeşit el emeği göz nuru hediyelik eşyalar bulunuyor. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı bu hayır kermesine bekleriz." diye konuştu. (İLKHA) 










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.