Muhacir-Der Ramazan’da muhacirleri unutmadı

Muhacir-Der Ramazan’da muhacirleri unutmadı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde faaliyet yürüten Muhacir-Der, Ramazan ayında muhacir ve yoksulları unutmayarak yardım faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Ceylanpınar’da kısa bir süre önce kurulan Muhtaçlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Muhacir-Der) ilçede yaptığı faaliyetlerle yoksulların ve muhacirlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Muhacir-Der, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra, yardım faaliyetlerinde de bulunan dernek ilçede mağdur ve muhtaç durumda olan Suriye ve Iraklı muhacirlere yardım faaliyetlerini aralıksız devam ettireceğini belirtti. 

Yaptıkları yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı İbrahim Bektaş, “Derneğimiz gayretli, fedakar üye ve gönüllülerimizin yardımlarıyla faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Bir önceki ramazan aylarında olduğu gibi bu ramazan ayında da önceden tespit komisyonumuzun titiz çalışmalarıyla tespit ettikleri mağdur ve muhtaç ailelere hayırseverlerin bize göndermiş oldukları yardımları Suriyeli, Iraklı ve Türkiye vatandaşı olan mağdur ve muhtaç ailelere ulaştırdık. Yardım faaliyetlerimiz Ramazan ayıyla sınırlı kalmayıp hayırsever vatandaşlarımızın derneğimize yaptıkları bağışları köprü görevi görerek mağdur ve muhtaç ailelere ulaştırmaya devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Öte yandan, muhtaçlarla yardımlaşma ve dayanışma derneği geçtiğimiz günlerde Ceylanpınar Gazeteciler Derneği’nin “Yılın En’leri” programında Ceylanpınar’ın en başarılı STK’sı olarak seçilmiş ve ödül almayı hak kazanmıştı.  (Mustafa Kaynak – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.