Mustazaflar Cemiyeti Ağrı şubesinin yardımları devam ediyor

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı şubesinin yardımları devam ediyor

Ağrı’da faaliyet yürüten Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, Ramazan ayı yardımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ağrı’da, muhtaç ailelere yaptığı yardımlarla adını sıkça duyuran ve kurulduğu günden bu yana binlerce aileye yardım ulaştıran Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, Ramazan ayı içerisinde, aralarında Suriyeli mültecilerin de bulunduğu yardıma muhtaç 105 aileye 9 bin 700 TL değerinde ayni ve nakdi yardımlarda bulundu.

Ramazan ayındaki yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan, Ramazan ayında ciddi bir yardım faaliyeti sürdürdüklerini söyledi.

Kılıçaslan, "Mübarek Ramazan ayı içerisinde hayırseverlerin bağışladıkları yardımları Ağrı’da ikamet eden ve araların da bazı Suriyeli mültecilerin de bulunduğu yetim ve muhtaç 50 aileye gıda paketi, 55 aileye de para yardımı ulaştırdık. Bu 105 ailemize 9 bin 500 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdık." dedi.

Hayırseverlerin bağışladıkları yardımları üyelerin özverisi ile muhtaç ailelere ulaştırdıklarını kaydeden Kılıçaslan, "Üyelerimiz hayırseverlerin bağışladıkları yardımları büyük bir fedakârlıkla ev, ev dolaşarak yetim ve muhtaç ailelere ulaştırdı. Mübarek Ramazan ayında olduğu gibi Ramazan ayından sonra da çalışmalarımız devam edecek. Duyarlı halkımızın yapacağı yardımları yetim ve muhtaç ailelere ulaştırıp, yardıma muhtaç aileler konusunda aracı olma misyonumuzu devam ettireceğiz." diye konuştu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.