Mustazaflar Cemiyeti Suriyeli aileye yardımda bulundu

Mustazaflar Cemiyeti Suriyeli aileye yardımda bulundu

Tarsus'ta yardım faaliyetlerine devam eden Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarına ara vermeden devam ediyor.

MERSİN-Tarsus ilçesinde yaptığı yardım faaliyetleri ile adını duyuran Umut Kervanı Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi muhtaç Suriyeli bir ailenin ihtiyacı üzerine buzdolabı yardımında bulundu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu üyesi Muhammed Özden yaptığı açıklama da: " Yaptığımız çalışmalar neticesinde bizlere başvuruda bulunan Suriyeli bir aile buzdolaplarının olmadığını belirttiler. Bizler girdiğimiz arayışlar içerisinde hayırsever bir vatandaş evinde kullanmadığı sağlam buzdolabını bizlerin aracılığı ile bu Suriyeli aileye teslim ettik. Vatandaşlardan isteğimiz evlerinde kullanmadıkları ihtiyaç fazlası eşyalarını muhtaç ailelere versinler. Bu konuda tespit ettiğimiz ailelere gerek bizlerin aracılığıyla gerekse kendisi verebilir Bu konuda bizlere  0531 457 71 82  nolu telefon ile bize ulaşabilirler. İstiyoruz ki varlıklı olan vatandaşlarımız ile yardıma muhtaç aileler arasında köprü olalım." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler