Seçim istifaları sona erdi

Seçim istifaları sona erdi

Genel Seçimlerde aday adayı olmak için kamuda görev yapanların istifa etme süresi saat 17.00 itibarıyla sona erdi.

Kamuda üst düzey bürokrat, akademisyen ve siyasi parti temsilcisi 7 Haziran'daki seçimler dolayısıyla milletvekili aday adayı olmak için istifalarını verdi.

 

7 Haziran'da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde, kamuda görev yapanların istifa veya emekliye ayrılma süresi bugün  saat 17.00 itibarıyla sona erdi. 

 

Yapılacak Genel seçimde milletvekili adayı olmak için isteyen kamu görevlileri Yüksek  Seçim Kurulunun (YSK) kararına doğrultusunda,, istifaları ilgili birimlere sundu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.