Uluslararası Yardım Kuruluşu I IHO EBRAR Ramazan yardımlarına deva ediyor

Uluslararası Yardım Kuruluşu I IHO EBRAR Ramazan yardımlarına deva ediyor

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Umut Kervanı Platformu üyesi Van Rahmet Eli Gıda Bankası aracılığıyla yetim, dul ve muhtaç ailelere Ramazan paketi ulaştırdı.

Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR Van'da 30 yetim, dul ve muhtaç aileye gıda paketi yardımında bulundu.

Dünyanın birçok ülkesinde faaliyetlerde bulunan İHO EBRAR, Türkiye’de de mağdur ve fakirlere çeşitli yardımlar ulaştırıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği yardım dağıtım gönüllerinden Okan Kırbaç, IHO EBRAR yetkililerine teşekkür ederek şunları söyledi: “Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR Ramazan ayında Van'da 30 yetim, dul ve muhtaç aileye gıda paketi yardımında bulundu. Rahmet Eli Gıda Bankası olarak bizler de daha önce tespit ettiğimiz yetim, dul ve muhtaç 30 ailemize bu gıda paketlerini dağıtıyoruz.” dedi.

IHO EBRAR’ın sık sık bu gibi yardımları kendilerine ulaştırdığını belirten yardım gönüllüsü Okan Kırbaç, ihtiyaç sahibi ailelere güçleri nispetince yardımlar yapmaya devam edeceklerini, hayırseverlerin de iyilik yolunda katkısını beklediklerini dile getirdi.

Yardımlarını alan muhtaç aileler, kendilerine yardımda bulunanlara dua edip, teşekkür etti. (İLKHA)










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.