Umut Kervanı Başkanı Cengiz Kurtaran: İhtiyaç sahiplerinin bu Ramazan'da inşallah yüzleri gülecek

Umut Kervanı Başkanı Cengiz Kurtaran: İhtiyaç sahiplerinin bu Ramazan'da inşallah yüzleri gülecek

Umut Kervanı Vakfı 1.Bölge toplantısı programı kapsamında Bursa'ya gelen Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, 1.Bölge toplantısı ve Ramazan ayında yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Umut Kervanı Vakfı 1. Bölge bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul, İzmir, Balıkesir, Bursa, Antalya, Konya, Denizli ve Manisa İl Başkanlarının dahil olduğu toplantı münasebetiyle Bursa'ya gelen Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Bursa Umut Kervanını ziyaret etti.

"İhtiyaç sahibine ulaşabilmek için hayırseverlerimize daha fazla gideceğiz"

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kurtaran, "Manevi bir mevsimde yaşamış olduğumuz Recep ve Şaban ayındaki faaliyetlerimizi değerlendirdik. Ramazan ayına çok az bir süre kaldı. İnşallah Ramazan ayında daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için hayırseverlerimize daha fazla gitmemiz gerektiği kanaatinde buluştuk." dedi.

Umut Kervanı olarak kendi çalışmalarımızı daha da ziyadeleştirdiklerini belirten Kurtaran, "Daha fazla hayırsevere giderek ihtiyaç sahibi ailelerimiz için talepte bulunacağız. Allah-û Teala Ramazan ayında 1'e 700, hatta daha fazla vereceğini bizlere vadediyor. Genel olarak hayırseverlerimizin de kendi zekatlarını fitrelerini ve sadakalarını bu ayda verdiklerini görüyoruz." ifadelerini kullandı.

"Hayırseverlerimizin bağışlarına talibiz"

Umut kervanı olarak bizler de hayırseverlerimizin bağışlarına talip olacaklarını belirten Kurtaran, "Çünkü her geçen gün kapımıza gelen ihtiyaç sahibi oluyor. Bizde şu an binlerce ihtiyaç sahibi listesi var ve bunlar tespit edilmiş, kendilerine uzanacak bir umut eli bekliyorlar. İnşallah bizler de onlara gidip hayırseverlerimizden toplamış olduğumuz hayırlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız ki hem Ramazan'ı ayını rahat bir şekilde geçirsinler hem de Ramazan akabinde bayrama sevinçli bir şekilde girsinler." dedi.
Umut Kervanı Başkanı Kurtaran: İhtiyaç sahiplerinin bu Ramazan'da inşallah yüzleri gülecek

Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran

Şimdiden tüm hayırseverlerimize teşekkür ettiklerini söyleyen Kurtaran, "Umut Kervanı olarak bizleri yalnız bırakmıyorlar. Umut Kervanında yapmış oldukları hayırlarla Umut Kervanındaki bütün sevaplara onlar da ortaktırlar. Bizler bu işin vesilesi ve köprüsü oluyoruz. Gittiğimiz ihtiyaç sahibi evler de kendilerine bizim aracığımızla çok çok dua gönderiyorlar. Duaları alıp hayırseverlere selamlarıyla birlikte söyleyeceğiz." şeklinde konuştu.

"Büyük bir beklenti içerisindeyiz"

Kurtaran, "Büyük bir beklenti içerisindeyiz, şu an bütün dünyayı saran küresel ekonomik bir sıkıntı var. Bu sıkıntılar her geçen gün artmakta ve ihtiyaç sahipleri daha fazla ulaşmaktadır. Bizler de inşallah daha fazla gayret sarf edeceğiz. Bu minvalde üzerimize düşeni yapacağız. Değerli Umut Kervanı İl Başkanlarımızla bu konuları değerlendirdik. İnşallah daha çok çalışacağız ve gecemizi gündüzümüze katarak daha fazla ihtiyaç sahibinin ihtiyacını gidermek için biz uyumayacağız onları rahat ettirmek adına inşallah gayret sarf edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kurtaran, "Allah şimdiden bütün hayırseverlerimizin bağışlarını kendi katında kabul ve cennet azığı kılsın. İhtiyaç sahiplerinin bu Ramazan'da inşallah yüzleri gülecek ve biz onlara umut elimizi uzatacağız. (İLKHA)
https://youtu.be/S8mOoFFlshQ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.