Umut Kervanından 200 ihtiyaç sahibi çocuğa ayakkabı yardımı

Umut Kervanından 200 ihtiyaç sahibi çocuğa ayakkabı yardımı

Türkiye genelinde yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Umut Kervanı Vakfı, Batman’ın Kozluk ilçesinde ihtiyaç sahibi 200 çocuğa ayakkabı yardımında bulundu.

Merkezi İstanbul’da bulunan Umut Kervanı Vakfı, Batman’ın Kozluk ilçesinde Kozluklu bir hayırseverin kendilerine verdiği 200 çift ayakkabıyı ihtiyaç sahibi 200 çocuğa ulaştırdı.

Kozluklu hayırsever Cengiz Ayhan, 200 çift çocuk ayakkabısını fakir ve muhtaçlara ulaştırması için Kozluk Umut Kervanı’na teslim etti. Umut Kervanı, kendisine teslim edilen ayakkabıları ilçede ihtiyaç sahibi 200 çocuğa ulaştırarak Kurban Bayramı öncesi yüzlerini güldürdü.

Yaptığı yardımla ilgili konuşan hayırsever Cengiz Ayhan, Kurban Bayramı ve okul sezonu dolayısıyla çocukların sevinmesi için ayakkabı kampanyası başlattığını söyledi.

Bu vesileyle 200 çocuğa ayakkabı yardımında bulunduklarını belirten Ayhan, kampanyaya aralıksız devam edip, yardımlarını Umut Kervanı aracılığıyla çocukları sevindirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Fakir ve yardıma muhtaç çocukların yüzünü güldürdüğü için Kozluklu hayırsevere teşekkürlerini ileten Umut Kervanı Kozluk yetkililerinden Abdulcelil Bala, derneklerine kayıtlı olan muhtaç çocukların büyük bir kısmının okul çağında olduğunu ifade etti.

Bala, “Kimisi ilk okul kimisi orta okul kimisi liseye gidiyor. Dernek olarak bu çocukların okul ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bundan önceki kampanyamızda bazı ihtiyaçlarını karşılamıştık. Ramazan Bayramı’nda hem bayramlık elbiselerini ve ayakkabılarını karşıladık hem de gıda yardımında bulunduk. Kurban Bayramı’nda da gıda, giyim ve nakdi yardım çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kendi imkânları ölçüsünde yardımlarda bulunmaya çalıştıklarını, ancak ulaşılması gereken çok fazla muhtaç ailenin olduğuna dikkat çeken Bala, Cengiz Ayhan gibi hayırseverlere çağrıda bulunarak, “Bu muhtaçlara daha fazla ulaşabilmek için hayırsever vatandaşlardan imkânı ölçüsünde yapacağı yardımlar havuzda birikecektir. Böylece daha fazla fakire, yetime ulaşabilir ve ihtiyaçlarını karşılayabiliriz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler