Yangında evi kül olan aileye Mustazaflar Cemiyeti’nden yardım

Yangında evi kül olan aileye Mustazaflar Cemiyeti’nden yardım

Ağrı 100. Yıl Mahallesi’nde elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın sonucunda evi küle dönen aileye, Mustazaflar Cemiyeti tarafından yardım eli uzandı.

Birkaç gün önce elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangının sonucunda evi kullanılmaz hale gelen aileye Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu tarafından yardım ulaştırıldı.

Yardım Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Yangını duyduğumuz gibi elimizdeki imkânlarla aileye ulaşıp ihtiyaçlarını gidermek için çalıştık. Aile için bazı ihtiyaç malzemeleri teslim ettik. Belki tam manası ile ailenin mağduriyetini gidermedik, ama elimizden geldiğince ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Bu ailelerimize hayır sahiplerinin ulaşmasını temenni ediyoruz. Allah hayır sahiplerinden razı olsun.” dedi.

Yangının çıkış sebebini anlatan Cumali Düzgün ise mağdur olduklarını ve kendilerine uzanacak yardım elini beklediklerini ifade ederek, Mustazaflar Cemiyeti yetkililerine de teşekkür etti.

Ağrı’nın 100. Yıl Mahallesi 1206. sokakta bulunan ve çobanlık yaparak geçimini sağlayan Cumali Düzgün’e ait evde, elektrik kontağından çıktığı ileri sürülen yangın sonucu, ev kullanılmaz hale gelmiş,  5 kişilik aile sokakta kalmıştı. (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.