Yetim ve muhtaçlara yardımlar devam ediyor

Yetim ve muhtaçlara yardımlar devam ediyor

Batman Umut Kervanı, yetim ve yardıma muhtaç ailelerle, kentte yaşayan Suriyelilere gıda ve kırmızı et yardımında bulundu.

Batman Umut Kervanı, maddi durumu düşük ailelere yardım etmeye devam ediyor. Bu kapsamda kentteki Suriyeli, yetim ve ihtiyaç sahibi 150 aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımında bulundu.

Yaptıkları yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Umut Kervanı Sekreteri Faysal Rüzgâr, toplamda 150 yetim, mağdur ve ihtiyaç sahibi aile ile kentte bulunan Suriyeli ailelere gıda ve kırmızı et yardımında bulunduklarını söyledi.

İmkânları ölçüsünde muhtaçlara yardım götürdüklerini ifade eden Rüzgâr, "Kurulduğumuz günden bugüne kadar sürekli fakir ve muhtaçların umudu olmaya gayret gösterdik. Elimizdeki imkânlar doğrultusunda bugün de başta yetimler olmak üzere mağdur ve yardıma muhtaç 150 aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımında bulunduk. Gıda kolilerimiz; temel gıda ihtiyacı olan bulgur, pirinç, mercimek, çay, şeker, ay çiçek yağı, salça, tuz ve makarnadan oluşuyor." dedi.

"El ele verip muhtaçları sevindirelim"

Derneklerinde kayıtlı mağdur ve muhtaç aile sayısının 13 bine dayandığını aktaran Rüzgâr,

"Tüm bu mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmede zorluklar yaşıyoruz. Bizler de bu vesileyle hayırseverlere çağrıda bulunmak istiyoruz. Gelin birlikte el ele verelim. Batman'da yaşayan fakir ve muhtaç ailelere yardımcı olalım, onları sevindirelim. Hayırseverler isterlerse bire bir bize eşlik ederek de bağışta bulunabilirler. Bizler var olduğumuz sürece Umut Kervanı olarak fakir ve muhtaçlarla hayırseverler arasında köprü vazifesini görmeye devam edeceğiz. Bu dağıttığımız yardımda emeği geçen tüm hayırseverlerden de Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Kendilerine yardım yapılan muhtaç aileler ise Umut Kervanına ve hayırseverlere teşekkür etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler