Avrupa Yetim-Der ile İHO-EBRAR yüzlerce aileye kurban eti ulaştırdı

Avrupa Yetim-Der ile İHO-EBRAR yüzlerce aileye kurban eti ulaştırdı

Avrupa Yetim-Der ve İHO-EBRAR Kurban Bayramı münasebetiyle Türkiye’de yüzlerce fakir ve muhtaç aileye kurban eti ulaştırdı.

Merkezi Avrupa’da olan uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim-Der ile Merkezi Hollanda’da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu (IHO-EBRAR), Kurban Bayramı münasebetiyle Türkiye’de yüzlerce fakir ve muhtaç aileye kurban eti ulaştırdığını açıkladı.

Konu ile açıklama yapan Avrupa Yetim-Der Türkiye Temsilci M. Nurullah Günaydın, her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramında da Avrupa Yetim-Der ve İHO-EBRAR tarafından Türkiye’deki fakir ve muhtaç ailelere çeşitli yardımların yapıldığını söyledi.

Bu Kurban Bayramı’nda Avrupa Yetim-Der’in 15 ve İHO-EBRAR’ın da Türkiye’nin 10 ilinde yüzlerce fakir ve muhtaç aileye kurban eti ulaştırdığını belirten Günaydın, “Uluslararası yardım kuruluşu olan Avrupa Yetim-Der ve İHO-EBRAR, yapmış olduğu kurban çalışması kapsamında Avrupa’daki Müslümanların verdiği vekâlet doğrultusunda bizler burada kurbanlarımızı kestik. Kestirdiğimiz bu kurban etini fakir, yetim ve muhtaç ailelere ulaştırdık. Bizler sadece kurban eti dağıtmadık. Aynı zamanda Nizip, Siirt ve Bingöl’de giydirdiğimiz yetim çocukları da sevindirdik. Bizler Türkiye’de fakir ve muhtaç ailelerin umudu olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

İLKHA



















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.