Avrupa'da Yetimler ve Muhtaçlar Yararına Dev Organizasyon

Avrupa'da Yetimler ve Muhtaçlar Yararına Dev Organizasyon

Avrupa Yetim-Der, "Yetimler İle Dayanışma Etkinlikleri" adı altında organize edeceği ve gelirinin yetimler ile muhtaçlara bağışlanacağı etkinliklerin ilki İsviçre’de yapılacağını duyurdu.

Avrupa Yetim-Der, "Yetimler İle Dayanışma Etkinlikleri" adı altında yetimler ve muhtaçlar yararına Avrupa'da etkinlikler düzenliyor.

Avrupa Yetim-Der Genel Merkezinde yapılan açıklamaya göre, Avrupa Yetim-Der’in daveti üzerine Türkiye’den Avrupa'ya gelen ilahi ses sanatçılarından Bilal ile Selami’nin seslendirecekleri ilahilerle düzenlenecek olan etkinliğin ilkinin İsviçre’de 27 Eylül 2013 saat 18:30 da Onur Düğün Salonu'nda  tertipleneceği ifade edildi.

Avrupa Yetim-Der’in davetine icabet ederek Türkiye’den gelecek olan ilahi ses sanatçılarından Bilal ile Selami, yine Avrupa Yetim-Der ve temsilcilerinin organizesi ile Avrupa’nın farklı ülkelerinde düzenlenecek olan etkinliklerde de yer alacaklar.

İsviçre, Almanya, Fransa, Belçika ve İtalya’da tertiplenmesi düşünülen “Yetimler İle Dayanışma Etkinlikleri”nden elde edilecek gelirlerin yetim ve muhtaçlara bağışlanacağı bildirilen açıklamada, "Bizleri kırmayarak bu hayırlı organizasyonun bir parçası olmak için davetimize icabet eden ilahi ses sanatçılarına teşekkür ederken, duyarlı tüm kardeş ve bacılarımızdan bu etkinliklere hem kendilerinin hem de çevrelerine duyurarak bu hayırlı etkinliğe katılımı sağlamalarını temenni ediyoruz. İlerleyen günlerde ilahi ses sanatçıları Bilal ve Selami’nin iştiraki ile gerçekleşecek olan “Yetimler İle Dayanışma Etkinlikleri”nin diğer ülkelerdeki adres ve  bilgileri www.avrupayetimder.com sitemizden yayınlanacaktır.” denildi.

(Hürseda Haber)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.