Doğrumedya grubu Üsküdar Dergi Fuarında

Doğrumedya grubu Üsküdar Dergi Fuarında

26. Uluslararası Katibim Kültür Sanat Festivali çerçevesinde düzenlenen Üsküdar Dergi Günleri Fuarına Doğrumedya Yayın Grubu'na bağlı İnzar, Nisanur, Kelhaamed ile Söz ve Kalem dergileri de katıldı.

İSTANBUL - 26. Uluslararası Katibim Kültür Sanat Festivali, Üsküdar sahilindeki Ramazan Çadırında kurulan Üsküdar Dergi Günleri Fuarı açılışıyla start verdi. Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği'ne üye 40 dergi grubu stantlarını açarak tanıtımlarını yaptı.

Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği (TÜRDEB) ile Üsküdar Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği fuarın bugün son günü. Üsküdar sahilinde yapılan fuar bu akşam 22.00’ye kadar gezilebilecek.

Üsküdar Dergi Günleri Fuarı’na Doğrumedya Yayın Grubu’na bağlı İnzar, Nisanur, Kelhaamed ile Söz ve Kalem dergileri’nin yanı sıra Doğruhaber Gazetesi ile Dua Yayıncılık da katıldı.

Doğrumedya Yayın Grubu adına açıklamada bulunan Nisanur Dergisi sahibi Sayim Yüksek, “Önceki fuarlarda olduğu gibi bu fuarda da amacımız maddi kazançtan çok dergi okurlarıyla bir araya gelmek ve bu alanda var olduğumuza göstermektir. 3 gün sürecek olan fuarın Doğru Medya Yayın Grubu açısından önemli bir kazanç olduğunu ifade etmek isterim. Bu tür organizasyonlar ile yayınlarımızdan habersiz olan yüzlerce okurla tanışma, buluşma ve kendimizi tanıtma imkânı buluyoruz. Bu yönü ile baktığımızda her fuarın ayrı bir güzellikle geçtiğini ve bir sonraki fuar için ne gibi eksiklerin tamamlanacağı fikrine varıyoruz. Beklentimiz okurlarımızın da bu tür etkinliklere katılmasıdır.” dedi.

TÜRDEB ile Üsküdar Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği fuar, 21 Eylül saat 22.00'ye kadar açık olacak.  (Erkan Yavuz - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.