Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü siyer sınavına hazır video

Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü siyer sınavına hazır video

Peygamber Sevdalıları Platformunu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü siyer sınavı için hazırlıklarını tamamladı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 5'incisi düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı için merkezi Ağrı'da bulunan Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü hazırlıklarını tamamladı.

Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgeleri sınırları içinde yer alan 12 il ve ilçelerinde düzenlenecek sınav için binlerce kişinin kayıt yaptırdığı açıklandı.

Koordinatörlük yetkilileri, aylar öncesinden başlattıkları çalışmalar kapsamında il ve ilçe merkezlerine sınavın tanıtımı için binlerce afiş ve broşür dağıtımı gerçekleştirdiklerini, illerdeki üniversite ve okullarda stantlar açarak kayıtları kabul ettiklerini söyledi.

Kayıt stantlarında olumlu tepkilerle karşılaştıklarını ifade eden yetkililer, siyer sınavı için çalışma yürüten gönüllü üyeler ve temsilciler ile düzenli olarak toplantı ve seminerler gerçekleştirerek organize hakkında bilgilendirmede bulunduklarını kaydettiler.

Son durum hakkında bilgilendirmede bulunan Koordinatörlük Sınav Komisyonu Başkanı Sadık Sosan, sınavı için binlerce kişinin kayıt başvurusunda bulunduğunu dile getirdi.

Sosan, "Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü olarak, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgeleri sınırları içinde bulunan 12 il ve 35 sınav merkezimizde bu yıl Kutlu Doğum Siyer Sınavımızı gerçekleştireceğiz. Koordinatörlüğümüze bağlı sınav için binlerce kişi kayıt yaptırdı. 31 Ocak Pazar günü saat 10.00'da il merkezlerimizde belirlediğimiz okullarda vatandaşlar sınavlara girecekler. Ağrı'da ise Milli Eğitim Müdürlüğü binası arkasında bulunan Atatürk İlköğretim ve Selçuk İlköğretim okullarında sınavımızı gerçekleştireceğiz." dedi.

Sınava girecekler için uyarıda bulunan Sosan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sınava girecek kardeşlerimiz bir saat önceden sınava girecekleri okulların önünde hazır bulunmalılar. Sınav esnasında binada hazır olmalılar ki, rahatlıkla herkesi yerlerine yerleştirebilelim. Sınava girecek kardeşlerimiz yanlarında nüfus cüzdanları, silgi, kalem bulundurmalıdırlar. Sınav esnasında da telefonlar kapalı tutulması gerekiyor. Çünkü kardeşlerimiz sınav gözetmeni arkadaşlarımıza yardımcı olmalılar. Görevli arkadaşlarımız ile ellerinden geldiğince işbirliği içerisinde olmaları ve huzurlu bir şekilde bu sınavı gerçekleştirmeye gayret göstermeliler."

Sınava gireceği için heyecanlı olduğunu belirten Hüseyin Bal, "Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlediği siyer sınavına Pazar günü inşallah gireceğiz. Çalıştık, kendimize güveniyoruz. Sınavın hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyoruz." dedi.

Kendilerini bu hayra ortak ettikleri için Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür eden Remzi Kaplan ise sınava girecekleri Pazar gününü beklediklerini, sınavda dereceye girebilmek için emek sarf ettiklerini ifade etti.

Yarışmanın ödülleri

Birinci Kategori Ödülleri:

1) 1-20 Umre
2) 21-25 Dizüstü Bilgisayar
3) 26-35 Tablet
4) 36-85 Tefsir Seti
5) 86-135 Dua Yayıncılıktan Kitap Seti ile ödüllendirilecektir.

İkinci Kategori Ödülleri;
1) 1-3 Umre (Veli ile beraber)
2) 4-13 Dizüstü Bilgisayar
3) 14-23 Notebook
4) 24-49 Tablet 
5) 50-74 Kol Saati
6) 75-124 Dua Yayıncılıktan Kitap Seti
7) 125-161 Mp4 ile ödüllendirilecektir.

Üçüncü Kategori Ödülleri;
1) 1-5 Dizüstü Bilgisayar
2) 6-54 Tablet 
3) 55-104 Bisiklet
4) 105-154 Mp4
5) 155-204 Kol Saati
6) 205-705 Futbol Topu/Eşarp ile ödüllendirilecektir.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.