Karlıpınar Camii'ne Modern Kuran Kursu

Karlıpınar Camii'ne Modern Kuran Kursu

Manisa Karlıpınar Camii'nde Manisa Belediyesi'nin de desteğiyle yapılan Kuran Kursu Hizmet Binası, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde törenle açıldı.

MANİSA - Manisa Belediyesi'nin yanı sıra İl Müftülüğü ve hayırseverlerin desteğiyle Karlıpınar Camii'nde hizmete giren Kuran Kursu Hizmet Binası, düzenlenen törenle açıldı. Törene Belediye Başkanvekili Hüseyin Köroğlu, İl Müftü Vekili Hasan Çakıroğlu, Kuran Kursları Müdürü Osman Eken ile birlikte Akpınar Mahalle Muhtarı Ali Erten ve mahalle sakinleri katıldı. Kuran Kursu'nda eğitim gören öğrencilerin okuduğu ilahiler ile başlayan açılış töreninde, Belediye Başkanvekili Hüseyin Köroğlu da ilahi okudu.

 

Köroğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada Kuran Kursu Hizmet Binası'nın açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Manisa Belediyesi olarak bu tür hizmetlere her zaman destek verdiklerinin altını çizen Köroğlu, bundan sonra da imkânlar doğrultusunda destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Açılışta bir konuşma yapan İl Müftü Vekili Hasan Çakıroğlu'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası çerçevesinde açılışı gerçekleştirilen Kuran Kursu'ndan, vatanını, milletini, bayrağını ve dinini seven yeni nesillerin yetişmesi temennisinde bulundu.

 

Konuşmaların ardından Karlıpınar Camii'nin altında bulunan Kuran Kursu Hizmet Binası'nın kurdelesi kesildi. Kuran Kursu'nu gezen davetliler, emeği geçenlere bir kez daha teşekkür etti.(Ramazan Sındıraç-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.