Konya'da "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi

Konya'da "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi

​Kur'an Nesli Platformu Konya Temsilciliği tarafından 7-14 yaş grubu çocuklara yönelik "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi.

Kur'an Nesli Platformu tarafından Türkiye genelinde 7-14 yaşları arasındaki çocuklara yönelik gerçekleştirilen "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği Final programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Kur'an Nesli Platformu, 7-14 yaşları arasındaki çocuklara namazı sevdirmek amacıyla "Hayat Namazla Güzeldir" programı düzenledi.


Programda; çocuklara abdest alma, namaz kılma ve namazın önemi ile ilgili bilgiler verilirken, Peygamber Efendimiz'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) hayatı çocuklara okutuldu.

"Hayat Namazla Güzeldir" etkinliklerinin il finali, Türkiye genelinde olduğu gibi Konya’da da gerçekleştirildi.


Konya'da "Hayat Namazla Güzeldir" programı kapsamında 15 günlük abdest ve namaz eğitimini başarıyla tamamlayan kız ve erkek çocuklarına yönelik kentte düzenlenen program renkli görüntülere sahne oldu.

Kur'an Kerim kıraatiyle başlayan program çocukların okudukları Kur'an-ı Kerim tilavetleri, şiir ve ilahiler ile devam etti.


Programın finalinde çocuklar şehir merkezinde bulunan Alaaddin Camii'ne giderek namaz kıldı. Renkli görüntülere sahne olan program, aileler tarafından takdirle karşılandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.