Kur’an Nesli Platformundan Regaib Kandili mesajı

Kur’an Nesli Platformundan Regaib Kandili mesajı

Kur’an Nesli Platformu Genel Merkezinden, Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Kur’an Nesli Platformu, Allah’ın izni ve inayetiyle üç aylara girildiğini ve üç ayların ilk mübarek gecesi olan Regaib Kandili’nin de bu gece ihya edileceği belirtildi.

İslam âleminin içinde bulundu maddi ve manevi buhranlardan çıkması, yaşanan zülüm ve katliamların son bulması adına bu geceden hakkıyla istifade etmek gerektiğinin vurgulandığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İslam coğrafyasında oluk oluk akan kanı, dinmeyen gözyaşları, mazlumun göğe yükselen feryatlarını, secdelerde dua dua yüce Allah’a arz etmek ve zalimleri Kahhar olan Rabbimize şikayet etmek için bir fırsattır. Bu mübarek geceler Allah’a yaklaşmak, geçmişin üzerine çizgi çekip yeni bir sayfa açmak manasında değerlendirilmesi gerekir. Bizler Kur’an Nesli Platformu olarak böyle geceleri birer nimet olarak görüyoruz. Zira bu mübarek geceler insanın kurtuluşuna vesile olabilecek mağfiret geceleridir.”

Regaib Kandili’nin tebrik edildiği açıklamanın sonunda, “Ümmetin kurtuluşuna, birliğine, dirliğine; Müslüman kardeşlerimizin de af ve mağfiretine vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederiz. Rabbimizden dileğimiz bu geceyi ve tüm gecelerimizi Kur’an’ın gölgesi altında geçirebilmeyi; hayatımızı Kur’an’a göre şekillendirmeyi ve bir Kur’an Nesli yetiştirmeyi bizlere nasip etmesidir.”  denildi.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.