Kutlu Doğum etkinliklerinin altıncı haftası açıklandı

Kutlu Doğum etkinliklerinin altıncı haftası açıklandı

Peygamber Sevdalıları Platformu, Hz Muhammed'in (SAV) "Kutlu Doğum"u münasebetiyle Türkiye genelinde düzenleyeceği etkinlik takviminin 6'üncü haftasını açıkladı. Açıklanan takvime göre İstanbul'daki Kutlu Doğum etkinliği 5 Mayıs'ta düzenlenecek.

DİYARBAKIR- Hz. Muhammed Mustafa'nın (s.a.v) Kutlu Doğum etkinlikleri tüm Türkiye'de coşkuyla görkemli bir şekilde aralıksız devam ediyor. Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilen ve 220 adreste düzenlenecek "Kutlu Doğum" etkinliklerin 6'cı haftası açıklandı.

 

 

Açıklanan takvime göre; İstanbul Kutlu Doğum etkinliği 5 Mayıs'ta Kazlıçeşme Miting Alanı'nda yine yüzbinlerin katılımıyla büyük bir coşku ve heyecan ile gerçekleşecek. Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından açıklanan 6. Hafta Kutlu Doğum Etkinlik Takvimine göre; Siirt ve Bitlis'te de Mayıs'ın 5'de Kutlu Doğum etkinliği düzenlenecek.

 

İşte Etkinlik Takviminin altıncı haftası
29 Nisan: Tilelek köyü- Diyarbakır
01 Mayıs: Cumalı köyü- Siirt
04 Mayıs: Tavil Köyü-Diyarbakır, Karlıova-Bingöl, Kızılsu Beldesi- Şırnak, Patnos- Ağrı,
05 Mayıs: Kayapınar köyü- Mardin, Kubık köyü-Diyarbakır, Kazlıçeşme-İstanubul, Madas-Tokat, Şenköy- Mardin, Siirt, Yüreğir-Adana, Bitlis, Arakonak köyü Solhan (Bingöl),
11 Mayıs: Mutki- Bitlis
12 Mayıs: Tatvan- Bitlis, Başak- Konya (Osman İçli- İLKHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.