Kutlu Doğum Siyer Sınavının sonuçları açıklanıyor

Kutlu Doğum Siyer Sınavının sonuçları açıklanıyor

Türkiye genelinde yapılan ve binlerce Peygamber aşığının katıldığı Umre ödüllü Siyer Sınavının sonuçları, yarın (Perşembe) günü, saat 21.30'da Rehber TV'de canlı olarak açıklanacak.

BATMAN - 20 Mayıs tarihinde Türkiye genelinde yapılan ve binlerce Peygamber aşığının katıldığı Umre ödüllü Siyer Sınavının sonuçları 05 Haziran Perşembe günü (yarın) saat 21.30’da Rehber Televizyonunda canlı olarak açıklanacak.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kur’an Nesli Platformu Başkanı M.Ali Altun, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak, Türkiye genelinde yapılan Siyer Sınavının, en kısa zamanda sonuçlandırılması için, yoğun bir çabanın içine girdik. Yapılan yüzlerce itirazı, büyük bir titizlikle değerlendirdik. Hamdolsun şuan itibariyle, sınav sonuçlarını açıklama safhasına gelmiş bulunuyoruz. Binlerce kişinin, büyük bir merak ve heyecanla beklediği 15 yaş ve üstü ile 14 yaş ve altı olmak üzere iki kategoride yapılan sınava katılanlardan, 50 kişinin Umre ile ödüllendirileceği sonuçları,  platformun sınav komisyonu tarafından, yarın saat 21.30’da Rehber TV’de açıklanacaktır.” ifadelerini kullandı.  (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.