Nisanur Dergisi Kasım sayısı çıktı

Nisanur Dergisi Kasım sayısı çıktı

'Ailemizin dergisi' sloganıyla yayınlanan Nisanur Dergisinin Kasım 2014 sayısı çıktı. Dergi, bu ay ki sayısında Kurban Bayramı'nda mürted örgüt tarafından katledilen şehitlerin aileleri ile iki ay üst üste yayınlanacak bir söyleşi gerçekleştirmiş.

İSTANBUL – “Ailemizin dergisi” sloganıyla yayın yapan aylık aile ve eğitim dergisi Nisanur’un Kasım 2014 sayısı (36. Sayı) çıktı.

Derginin bu ay ki kapak konusu, “Ânı layıkıyla yaşama ve içinde bulunulan âna odaklanma” üzerine… Nisanur bu ay Kurban Bayramı’nda mürted örgüt tarafından katledilen şehitlerin aileleri ile iki ay üst üste yayınlanacak bir söyleşi gerçekleştirmiş.

Derginin editör yazısında; “Her bir ânı, bir daha elimize geçmeyeceği ve bir benzerinin de olma ihtimalinin belirsiz olduğu farkındalığıyla; güzellik ve hayırla dolu geçirmemiz gerekiyor ki, kaliteli bir yaşamın kapılarını aralayabilelim ve Rabbimizin razı olduğu kullardan olabilelim… Bu duygu ve düşüncelerle bu ay dergimizde ‘Ânı layıkıyla yaşama ve içinde bulunulan âna odaklanma’ üzerinde durmaya çalıştık” sözlerine yer verilmiş.

Nisanur Dergisi’nin 36. sayı başyazısında gelecek nesillere tevarüs edecek olan en büyük değerin‘iffet’ olduğu hakikati hatırlatılarak; ona halel getirebileceklere karşı uyanık olunması ve olabildiğince ince düşünüp tedbirler alınması gerektiğinin altı çiziliyor. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler