"Özgürlüğün Yumruğu" Rehber TV ekranlarında

"Özgürlüğün Yumruğu" Rehber TV ekranlarında

Rehber TV, Ramazan ayında siyonist işgal rejimine karşı Filistin direnişini konu edinen "Özgürlüğün Yumruğu" dizisini izleyicileriyle buluşturacak.

Özgürlüğün Yumruğu dizisi, Türkiye televizyonlarında ilk kez ekranlara gelecek.

Rehber TV, Filistin topraklarını işgal eden ve bu işgalini meşrulaştırmaya çalışan siyonist işgal rejimine karşı Filistin direnişini anlatan "Özgürlüğün Yumruğu" dizisini Ramazan ayında izleyicisiyle buluşturacak.

Dizinin hikâyesi,1948 topraklarında düşman sınırlarının içerisinde gerçekleşecek olan Özgürlüğün Yumruğu Operasyonu etrafında dönüyor.

Dizi, Siyonist "Sıra Matkal"ın Gazze Şeridi'ne girişi ve direnişin bununla nasıl başa çıktığı başta olmak üzere birçok konuya ışık tutuyor.

Geçen yıl yaşanan Kudüs Kılıcı savaşına da değinen dizi, işgalcilerin direnişe karşı gerçekleştirdiği manevi saldırıları da konu alıyor.

Dizide ayrıca, direniş güçlerinin işgalcilere karşı koymadaki yiğitliği ve yurtdışındaki direniş liderlerinin direnişe askeri ve mali destekteki rolü vurgulanırken, işgalci siyonist toplumun yozlaşmasını da ele alıyor.

Türkçe, Kürtçe, Zazaca programlar yapan ve her yaş grubuna hitap eden Rehber TV, bu Ramazan ayında da çocuklar için faydalı çizgi film içeriklerinin yanı sıra fıkıh, analiz, haber ve kültür-sanat programlarıyla izleyicilerinin karşısında olacak. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler