Söz&Kalem Dergisinin Aralık sayısı çıktı

Söz&Kalem Dergisinin Aralık sayısı çıktı

Yazarlarının tamamı gençlerden oluşan aylık gençlik, ilim ve kültür dergisi Söz&Kalem’in Aralık sayısı okuyucularıyla buluştu.

“Ömür sermayesi pek azdır, lüzumlu işler pek çoktur” kapak manşetiyle çıkan Söz&Kalem dergisinin Aralık sayısında davetten, İslami harekete, astronomiden, teknolojiye kadar birçok konuda yazı kaleme alınmış.

Derginin Aralık sayısında Yunus Ufuk, “Referansımız Kur’an’dır” başlıklı yazıda Kur’an-ı Kerim’in Müslümanlar için bir referans kaynağı olduğuna vurgu yapılırken, Muhlis Hafızoğlu Fıkhus-Siyre kategorisinde vahyin gelişinden söz ediyor. Dergide Meva Karakaya’nın  “Milletler ve Dinler” başlıklı yazısında Suriye’nin etnik-dini yapısını işlediği yazısının  birinci bölümünü yer alıyor.

Derginin yeni sayısında, Sabikun Şahsiyetler kategorisinde bu ay Hasan en Nedvi’nin hayatı ve mücadelesine yer verilirken,  Türkiye’de Cami’ye gitme oranları infografik grafik ile ele alınmış.

 Her ay bir bölümün tanıtıldığı “Gözde Meslekler” kategorisinde ise, Hukuk Fakültesi ele alınarak, Hukuk Fakültesi’ni okumak isteyenlerin bilmeleri gereken kısa ve öz bilgilere yer verilmiş. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler