Umre Ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı yarın yapılıyor

Umre Ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı yarın yapılıyor

Peygamber Sevdalıları Platformu, 40 bin kişinin katılımıyla yarın (01 Şubat Pazar) yapılacak 50 kişilik Umre Ödüllü 2015 Kutlu Doğum Siyer Sınavı ile ilgili bir basın duyurusu yayınladı.

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun Kutlu Doğum Siyer Sınavı ile ilgili duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Peygamber Sevdalısı Siyer Sınavı Yarışmacılarına Duyurulur;

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek olan, Türkiye Geneli Kutlu Doğum Siyer Sınavı, 01 Şubat 2015 Pazar günü sabah saat 10.00’da başlayacak ve sınav süresi toplam 100 dakika olacaktır.

Türkiye geneli 40 bin Peygamber Sevdalısı yarışacak

Siyer Sınavı,Türkiye genelinde yaklaşık yüz merkezde sınav yapılacak. Yarışmacı kardeşlerimizin en az yarım saat önce sınav yerlerine gelmeleri, gelirken başvuru formunu, kalem, kalem açacağı ve silgi getirmeleri gerekmektedir.

Sınavın 1. ve 2. kategorilerinde 80 soru, 3. Kategorisi olan çocuklar kategorisinde ise 60 soru sorulacaktır.

Siyer sınavı için başvuruda bulunup kayıt yaptıran yarışmacılarımız, hangi okulda gireceğine dair mesaj kendilerine ulaşmamış ise, kayıt yaptırdığı yerden gireceği okulu öğrenebilirler.

Sınav başvurusunu yaptığı merkezden farklı bir yerde sınava girecek olan adaylara gereken kolaylık sağlanacak ve bulundukları sınav merkezinde sınava alınacaklardır. Ancak sınav başvurusunu yapmayan adaylar, kesinlikle sınava alınmayacaktır.

Sınav sorularının cevapları, 19.30’da Rehber TV’de

Sınava giren adaylar için soruların cevapları 19.30’da Rehber TV’de yayınlanacak olan “Siyer Özel” programında verilecektir. Yarışmaya girenlerin bu programı izlemeleri, sınavın sonucu açısından önemlidir. Sınavla ilgili tüm bilgileri içeren sınav yönergesine ve sınav merkezlerine ait iletişim bilgilerine www.peygambersevdalilari.com web adresinden ulaşılabilir.

Daha önce açıklandığı üzere Birinci Kategoride Türkiye genelinde dereceye girenlerden ilk 44 kişiye umre ödülü, ikinci kategoriden de ilk 3 kişi, velisi ile birlikte umre ödülü, Üçüncü kategoride ise, ilk 10 kişiye tablet ödülü verilecektir. Ayrıca İl ve ilçe bazında dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecektir.

Siyer sınavının oluşmasında emeği geçen herkesten, özellikle başvuru merkezlerinde duran kardeşlerimizden Allah razı olsun. Peygamber Sevdalıları Platformu olarak herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Tüm Peygamber Sevdalısı yarışmacılara başarılar diler,  gerçek manada Peygamber Efendimiz’in (sav) hayatının öğrenilmesine ve sünnetinin yaşatılmasına vesile olmasını Rabbimizden dileriz.”  (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.